26 Ocak 2013 Cumartesi

Ali Ayşeyi Seviyor 1.Bölüm



TV Show yeni bir komedi dizisi:
"Ali, Ayşe Sevgi" Baba ve oğul, annesi ile aşık ve cümbüş başlıyor ... Yakında çok yakında aile dramı "Aisha Ali Aşk" gösterisi olacak seyirci ile TV ekranlarında göster.
Yeni yıl akşam eğlence, özellikle yayın için TV şovları kavramı içine yepyeni bir komedi dizisi ile izleyici getiriyor gibi, Ali Aisha seviyor ... Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul, gösteri ekranlarında yansıyacak annesi ve babası neşeli-oğul hikayesi aşık Nogaylar Şennur ve seviyor yer alacak.Ali Ayşeyi Seviyor 1.Bölüm izle Ali'nin imkansız Susan sevgisi büyük başkanları görüntülemek ve kahkaha ile boğması için.
NTC Medya Mehmet Yiğit Alp, directed Bora Onur "Aisha Ali Aşk" Şahin Altuğ,Ali Ayşeyi Seviyor ilk Bölüm izle Thompson ve Ali Aydın üçlü Gülhan ve senaryo tarafından üstlenilen tarafından üretilir. Serisi dökme Genel Koordinatörü şımarık Heptürk'ün Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erdem, yanı sıra Erkul ve Şennur Nogaylar'ın baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu, Su, Mutlu, Feyza Işık, Yavuzhan Doğan Şahin Cengiz, Birsen netlik, Kazım Yıldırım, Değer, örneğin Alp gibi isimlerden oluşuyor.
Hem genç ve yaşlı aşk hikayesi ...
İstanbul Kemal Bey, sakin bir mahalleshow tv izle hikayesi aşık ve Alice Hanım ile başlar evlenmek. Leydi Alice oğlu Ali Kemal Bey, bir ... onu almaya istekli Alice Hanım'ın istemeye gidiyor. Ve kıvılcım büyük bir yanıp daha fazla olan, Ali, Alice Lady Anne kızı bir görüşte aşık. Alice'in babası, Aisha isteyiveriyor ona Hanım. Ama kesinlikle, karşılamak için Leydi Alice önlerindeki show tv izle en büyük engel oğlu o kadar kolay değildir ... Ama baba-oğul, ne olursa olsun, onlar tamamen aşık çünkü, tüm engelleri aşmak için kararlı ...
Bir genç kuşağın aşk hikayesi ve diğer kadim olduğunu ...show tv izle Fonda eski Türk filmleri, kahkaha bol sıcak bir aşk ...
"Aisha Ali Aşk," çok yakında başlıyor, Show TV ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder