30 Ocak 2013 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 84.Bölüm izle



İbrahim Paşa kemer sıkma ölümünden sonra Muhteşem yüzyıl.
Hürrem, Şah Sultan bir arkadaşı anlar. Süleyman'ın Hürrem, zorlu düşmanların destek tarafından desteklenmektedir. İbrahim Paşa, yas devam ederken, eğlenceli bir düzenliyor.Muhteşem Yüzyıl 84.Bölüm izle Bu eğlence, Hatice Sultan fındık harem. Mihrimah, İstanbul'a geri Yahya, Malkoçoğlu Bali Bey'in tutumu ile hayal kırıklığına Taşlıcalı karşılaştılar. Süleyman'ın suikast haberleri yapılır. Intikam yemini Hatice Ancak Hürrem almak Diana hayatını koyar harem ...Şah Sultan Hürrem başka niyetleri, okları kaldırmak için daha fazla beklemek istemiyorum farkındayız. Bu harem bir eğlence İbrahim kırk dolmamıştır düzenlemektedir. Hatice, eğlenceli duymak perişan. Ve harem önlemek için olduğunu.Malkoçoğlu, Payitaht şekilde saldırdı. Ancak, o ve adamları saldırı hayatta kalmak için yönetir. Diğer taraftan, Abraham ve ölüm yankıları devam etmektedir. Papa, Muhteşem Yüzyıl son Bölüm izle Solomon düşünmek ve bunu ortadan kaldırmak için harekete geçmeye yalnız bıraktı.
Şehzade Mehmet sancak yükselmeye bekliyor. Ancak, Solomon bunu erteleme kararı aldı. Şehzade Mustafa'nın babası gibi inanıyor. Bu karar Hünkar Şehzade Mustafa'nın bu payı düşünmektedir.Star tv canlı izle
Farkı Taşlıcalı arasındaki Mahidevran, Mihrimah ve sürekli ilişki. Bir seçim yapmak için kendisine baskı koyar. Sadakat Mustafa Mihrimah'a sevgisi arasında bir seçim yapmak gerekir.
Hürrem Rüstem vezirliğe desteği ile yol açar Beylerbeyi Diyarbakır,. Şehzade Mustafa Lütfi Paşa, ve bu koşullar ile Hürrem ve yandaşları karşı dikkatli olmayı kabul ediyorum.Star tv canlı izle İbrahim düzenlenen Hatice kırk konuşuyor. Bu mevlittedir hemen hemen herkes harem. Tabii ki, Hürrem hariç. Büyük bir tehlike kalanı bekliyor Hürrem Harem. Şah Sultan Hürrem ve ne olacak? Hatice, Hürrem intikamını alabilir? Malkoçoğlu ne ani neden olur? Tehlike Hürrem Ne Bekliyor? Tüm bu soruların cevabı, Çarşamba akşamı Star TV.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder