22 Ocak 2013 Salı

Muhteşem Yüzyıl 83.Bölüm izle



İbrahim Paşa Muhteşem Yüzyıl ani ölüm, biryere oynuyor ...

İbrahim Hürrem büyük düşmanı zaferini kutluyor hayatta olduğunu fark etti. Muhteşem Yüzyıl 83.Bölüm izleHatice Sultan hukuk boğulma sevgi kaybederek büyük bir üzüntü olduğunu. Sultan Süleyman İbrahim Paşa, acı bir hareket, yeni bir hayat başlar değildir. Hatice Sultan'la olan İbrahim ve Şah Hürrem cinayetten sorumlu tutar intikam almaktır.

İbrahim'in cesedi gizlice saraydan çıkarıldı, Sümbül ne olup bittiğini görüyor. Muhteşem Yüzyıl izleHürrem uyku, gece yarısı uyanıp, nefes Süleyman'ın yanındadır. Ne İbrahim vardır artık eski Solomon olduğunu! Şimdi hiçbir şey aynı olmayacak farkındayız.

Hatice İbrahim'in öldürülen habersiz büyük bir sevgi ile bağlı. Onun cansız bedenini neredeyse yok karşılaşır. Süleyman bir umut yanına gider. Ama İbrahim onun ölüm fermanı olduğunu anlamak zor değildir. Hatice yaşamın bazı tatsız gerçekleri için bir kabusa döner sarsıldı.

Bu arada, Matrakçı, kimse bilmiyor nerede Süleyman, İbrahim Paşa'nın cesedi yerde gömülü sırayı. Sahipsiz İbrahim küçük kız kalan Esma Nur kaderi hakkında bir karar vermek zorunda kalır. İbrahim'in çağrısı kızı yas bir yandan da Nigar bir yandan İstanbul'a geldi.
Onun arkadaşı, Süleyman'ın keder devletin geleceği için kardeşinin yeni kararların yürütülmesi hüküm Can gömüldü. Prens Mustafa saraya döndü büyük bir hayal kırıklığı oldu. Babası, "Neden?" Diye soruyor. Süleyman'ın cevabı onu derinden sarsar.

Hürrem İbrahim söz sahibi ve daha sonra yeni kurulan düzen içinde
Star tv izle
hareket etmek. Bununla birlikte, bu Şah Sultan sonraki adım için kolay değildir iken. Aklında tek şey Hatice kesme taştan acı intikam almaktır. Mahidevran'ın bir cellat Hürrem desteği vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder